Despre

Consultant Afaceri

Mottoul dupa care ne ghidam este „imbunatatirea si invatarea continua”.

Datorita cunostintelor dobandite in cei peste 20 de ani de cariera in domeniul promovarii si dezvoltarii afacerilor, ne dorim sa partajam acest activ ce il detinem, partenerilor nostri, prin proiectele de consultanta derulate impreuna.

Consultanta si management in afaceri
Consultanta si management in afaceri
Viziune & Misiune

Ce facem noi

Ne dorim ca antreprenorii romani sa dezvolte o deschidere mai mare catre apelarea la un consultant in management si sa vada in acesta, o resursa necesara pentru intreprindere, pe care sa o utilizezi, nu doar cand apar probleme si situatii dificile si mai ales, pentru a obtine o a doua opinie si a avea o viziune independenta a afacerii tale..

De aceea, ne adresam cu precadere intreprinderilor de tip IMM, avand ca obiectiv principal, imbunatatirea performantelor acestora si adaptarea rapida la schimbarile economiei actuale si mediului concurential foarte acerb, prin metode si tehnici moderne de management.

Vezi servicii oferite
Abilitatile echipei noastre

Specialisti in Dezvoltarea Afacerilor

+20 Ani in Promovarea si Dezvoltarea Afacerilor

Experienta de peste 20 de ani, ne recomanda sa realizam procesul de consultanta in management si sa fim siguri de reusita fiecarui proiect derulat.

Promovare 40%
Dezvoltarea afacerilor 19%
Analize financiare 15%
Consultanta fiscala 8%
Elaborare strategii 10%
Implementare solutii TIC 8%
Obiectivul nostru

Oferim suport pentru imbunatatirea performantelor firmei, prin implementarea de strategii de dezvoltare, cu ajutorul unor instrumente moderne de management

Misiunea noastra
Ce oferim

O colaborare pe termen lung

Servicii integrate

Colaborarea se va desfasura pe mai multe domenii de consultanta, cum ar fi: diagnostic organizational, asistenta în schimbarea organizationala, elaborare strategii de redresare, consultanta in managementul resurselor umane și implementarea conceptului de telemunca si totodata alegerea unui furnizor de tehnologie a informatiei pentru implementarea de solutii software integrate pentru optimizarea si eficientizarea activitatilor din cadrul firmei si dezvoltarea afacerii.

Ce ne dorim

Satisfactia clientilor

Publicul nostru tinta

Ne adresam cu precadere intreprinderilor de tip IMM, avand ca obiectiv principal, imbunatatirea performantelor acestora si adaptarea rapida la schimbarile economiei actuale si mediului concurential foarte acerb, prin metode si tehnici moderne de management.

Succesul nostru

Cand reusim sa implementam cu succes recomandarile noastre in cadrul organizatiilor, schimbarile si rezultatele sunt pozitive, reusind sa deschidem o noua perspectiva pentru acea organizatie, consideram ca ne am atins obiectivul.

Avantajele colaborarii cu noi
Care este avantajul nostru

Flexibilitatea

Experienta in domenii operationale

Datorita activitatii desfasurate in cadrul IMM-urilor, in decursul anilor, am identificat nevoile si problemele cu care se confrunta intreprinzatorii si acest tip de intreprinderi, de aceea ne este foarte usor sa ne adaptam la procesele manageriale si de lucru din astfel de organizatii si sa gasim solutii eficiente si eficace in astfel de proiecte.

Onorariu accesibil

Ne dorim sa schimbam perceptia intreprinzatorilor, ca serviciile unui consultant in management sunt costisitoare, de aceea percepem onorarii decente, ce sunt accesibile pentru o astfel de intreprindere.

Elaborare plan de afaceri
Ce ne recomanda

Pregatirea profesionala si experienta

Specializari in domeniu economic

Echipa noastra este alcatuita din specialisti in management, finante, marketing si programatori IT. Reusim sa realizam o sinergie a tuturor specialistilor din cadrul firmei, pentru a ne atinge obiectivele propuse.

Competente de proces

Profilul consultantilor nostri sunt o combinatie complexa de inalte cunostinte de calitate, aptitudini si capabilitate. Prin competentele de proces detinute, inteleg problemele clientului si pot elabora recomandari cu rezultate pozitive.

Analiza financiara firma
Ce implementam

Management Modern

Metode si Tehnici Utilizate

Metodele si tehnicile folosite in cadrul proiectelor, sunt adaptate in functie de nevoile clientului si dimensiunea organizatiei. Acestea au rolul de a accelera schimbarile pozitive si de a imprima o directie noua.

Aplicatii Software de Management

Implementam instrumente informatice pentru planificarea resurselor intreprinderii, cum ar fi: BI, ERP, WMS.

X